Néhány szó az infúziós kezelésekről

Tisztelt Érdeklődő!

 

Szeretném tájékoztatni Önt arról, hogy ismét egy új
szolgáltatással bővült a debreceni magánrendelőm.

 

Az utóbbi időben  egyre több beteg panaszkodik, hogy nem a megfelelő körülmények között kapják az infúziós kezeléseket a  klinikán, a Kenézyn, vagy a járóbeteg-szakrendeléseken. Elmondások szerint több ok szokott lenni: nem kulturált helyiség, zsúfoltság, szakember hiány, késések, elhúzódó előjegyzések, technikai okok, stb.

Ezen kívül vannak betegek, akik inkább egy, maximum két ágyas szobákban, és „diszkrét” körülmények között szeretnék igénybe venni ezt a szolgáltatást, ezért úgy döntöttem, hogy indítok  ambulanter infúziós kezeléseket  a rendelőmben.

 

Infúziók:

 

 

2011. szeptembere óta lehetőség van arra, hogy járó betegként infúziós kezelést vegyen igénybe.

Az infúzióban a hatóanyagokat személyre szabottan, panaszaitól függően állítom be.
Például:

Az infúziós kúra 5–10 kezelésből áll, legalább heti három alkalommal.
Kedvező hatás esetén a kúra 3­–6 havonta megismétlendő.

Gondolom Ön is érzi, tapasztalja, hogy — nemcsak mint ideggyógyász, hanem mint egészségügyi szakmenedzser — elsősorban arra törekszem, hogy szorosabb kapcsolatba kerüljek betegeimmel. A betegek előszeretettel veszik igénybe az infúziós kezelést hatékonysága és tartóssága miatt, ennek ellenére egyre kevesebb intézményben lehet ezt igénybe venni, ezért örülök, annak, hogy lehetőségem van e kezelés ajánlására.

A megszokott, konzervatív, távolságtartó orvos-beteg kapcsolat helyett mindig arra törekedtem, hogy a gyógyító kezelés mellett olyan „karbantartó” eljárásokat vezessek be, amelyekkel egymást felváltva és kiegészítve betegeim életminőségét javítsam, az egészségben eltöltött életéveinek számát minél tovább növeljem.

Ezen az elven alapul az az összetett terápiás módszer, hogy négyhavonta felváltva vegyen részt egy-egy kezelésen (infúzió, termo-masszázs, magnetoterápiás kezelés).

A kezelések rendszeres igénybevevőinek természetesen törzsvendégi kedvezményt adok.

Dr. José Manuel Coelho Rosa ideggyógyász főorvos, neuro-szonológus, egészségügyi szakmenedzser

Elérhetőségeim: 4024 Debrecen, Blaháné utca 7., fsz.1. Tel.: 06 20 285-7128 E-mail: ideggyogyasz@citromail.hu