Ceragem (Termo-masszázs-ágy)

Relaxációs termo-masszázs felsőfokon!

Szövegdoboz:

Mindenki számára ajánlatos lenne, hogy a mindennapi életéből rendszeresen időt fordítson a megfelelő relaxációra, arra, hogy napközben egy-egy órát pihenjen.
Az otthoni, családi környezetben szinte lehetetlen egy órán át kellemesen, teljes nyugalomban kikapcsolódni, mindig közbejöhet valamilyen „zavaró” körülmény. Erre nyújt kiváló megoldást a relaxációs termo-masszázs, amelyet a magánrendelőmben kiegészítő szolgáltatásként indítottam el a legújabb generációs gyógyítás-technikai eszközt igénybe véve, egy kellemes, minden igényt kielégítő környezetben, amely maximálisan elősegíti a teljes kikapcsolódást.
A termo-akupresszúrás kezelés jade kövek és infravörös hő használatával az ősi, keleti, természetes gyógymódokat kombinálja a XXI. századi modern orvosi szaktudással.
A Ceragem V3 automatikus termo-akupresszúrás készülék le-tapogatja a kezelendő személy gerincoszlopát azért, hogy személyre szabott programot állítson össze. A nyaktól az ágyékig, leméri a gerinc hosszát és görbületét, ellenőrzi a test nyomáspontjait, megméri a test nyomáseloszlását. A belső projektor végighaladva a gerincoszlop mentén a gerinc környéki pontokat is stimulálja.

A legújabban kifejlesztett, ezáltal a legkorszerűbb Ceragem V3 termo-masszázságy rendszeres használatának kedvező hatása van elsősorban gerinc- és ízületi betegségekre (pl. reumás, hát- és derékpanaszokra), és idegbántalmakra (pl. kéz-, csukló- és lábzsibbadások). Fellazítja a letapadt izmokat, megnyújtja a gerincet, csökkenti a porckorongok terhelését. Mindemellett fejfájás, szédülés és csontritkulás elleni, valamint immunerősítő hatása is van.

Nyugtató, stresszoldó, vérkeringést javító hatásának köszönhetően cukorbetegségben, magas vérnyomásban szenvedőknek, valamint ideges, depressziós, sőt pánikbetegeknek is kedvező a használata. A termo-akupresszúra és az infravörös hő együttes hatása kedvezően befolyásolja a belső szerveket (gyomor, vese, bélrendszer, pajzsmirigy, stb.), és elősegíti azok normális működését.

Nem egy betegtől hallottam már, hogy fülzúgásos vagy kéz-zsibbadásos panaszaira sem gyógyszeres, sem fizioterápiás, sem infúziós kezelés követően nem tapasztalt javulást. Néhány termo-masszázságy kezelést követően javulást érzett állapotában, panaszai valamelyest enyhültek.

A minél hatékonyabb kezelés érdekében javasolt a heti 2-3 alkalom igénybe vétele, éppen ezért javaslom bérlet vásárlását.

 

Tények, információk „Az ősi és a modern kiegészítő terápiáról”

Ideggyógyászként dolgozva — ahogy teltek az évek — egyre több betegtől hallottam, hogy állapotuk akkor kezdett javulni, amikor rendszeresen igénybe vettek egy bizonyos „masszázságy” kezelést. A sokadik betegtől hallott hasonló tapasztalat után én is kezdtem hinni abban, hogy tényleg kell, hogy legyen valami „jó” benne. Ezért jutottam arra az elhatározásra, hogy a magánrendelőmben indítok egy ilyen terápiás szolgáltatást összkomfortos, kellemes környezetben.

A termo-akupresszúrás kezelés az infravörös hő használatával az ősi, keleti, természetes gyógymódokhoz hozzáadja a XXI. századi modern orvosi szaktudást.

A masszázságyon fekve, közel egyórás kellemes pihenés közben a fel-le mozgó jáde kövekből (értékes féldrágakövek, melyeknek méregtelenítő, idegerősítő és nyugtató hatása van) álló görgők az első nyakcsigolyától az utolsó keresztcsonti csigolyáig masszírozzák a gerincoszlop melletti izmokat.

Rendszeres, kúraszerű használat esetén az ágyba beépített epoxikarbonlapok által kibocsátott infravörös hő, a gerincoszlop körüli ereket és idegszálakat melegítve, fokozza a vérkeringést a testben, a végtagokban, erősíti az idegszálakat, az erőnlétet, csillapítja a fájdalmat és javítja a kalcium-anyagcserét. Mindezeken túl csökkenti az érfalak koleszterin- és mészlerakódásait, valamint vérnyomás-, koleszterin- és gyulladáscsökkentő hatása is van. Az infravörös hő tágítja az ereket, méregteleníti a szervezetet, elősegíti a sebgyógyulást, és csökkenti a stresszt.

A termo-masszázságy használatának kedvező hatása van elsősorban gerinc- és ízületi betegségekre (pl. reumás, hát- és derékpanaszokra), és idegbántalmakra (pl. kéz-, csukló- és lábzsibbadások). A görgők fellazítják a letapadt izmokat, megnyújtják a gerincet, csökkentik a porckorongok terhelését. Mindemellett fejfájás, szédülés és csontritkulás elleni, valamint immunerősítő hatása is van. Nyugtató, stresszoldó, vérkeringést javító hatásának köszönhetően cukorbetegségben, magas vérnyomásban szenvedőknek, valamint ideges, depressziós betegeknek is kedvező. A termo-akupresszúra és az infravörös hő együttes hatása kedvezően befolyásolja a belső szervek (gyomor, vese, bélrendszer, pajzsmirigy, stb.) normális működését.

Nem egy betegtől hallottam, hogy fülzúgásos vagy kézzsibbadásos panaszaira sem gyógyszeres, sem fizioterápiás, sem infúziós kezelés követően nem tapasztalt javulást. Egy rendszeres masszázságy kúrát követően panaszai határozottan enyhültek.

A képek forrása az Internet.

Dr. José Manuel Coelho Rosa ideggyógyász főorvos, neuro-szonológus, egészségügyi szakmenedzser

Elérhetőségeim: 4024 Debrecen, Blaháné utca 7., fsz. 1. Tel.: 06 20 285-7128 E-mail: ideggyogyasz@citromail.hu